Logg inn

Personvern

gibbs.no drives av gibbs AS, org nr 922 265 739 med registrert forretningsadresse i storgata 15, 1767 Halden, Norge.

  • Heretter omtales gibbs som “Tjenesten” og gibbs AS som “gibbs“, “Vi” og/eller “oss”

Vi i gibbs jobber hardt for at alt du deler gjennom Tjenesten er under din kontroll. Vi utvikler alle funksjoner med personvern som første prioritet. Vår forretningsmodell bygger på at bedrifter, institusjoner og interesseorganisasjoner kan få tilgang til det du ønsker, og ikke omvendt. Vårt mål er å ha så tydelig og forståelig personvernerklæring for alle. 

Forklaringer på begrep som brukes:

  • Leieobjekt er en fellesbetegnelse for alt som kan leies og tjenester som kan bookes gjennom gibbs.
  • Tjenesteleverandører er i denne konteksten våre partnere som leverer tjenester som vi har behov for.

1. Behandlingsansvarlig

gibbs AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger. Ved å bruke Tjenesten og eventuelt registrere en konto på gibbs.no, aksepterer du og gir tillatelse til at gibbs behandler personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

2. generelt om personopplysninger

De generelle reglene for behandling av personopplysninger gjelder for hele Tjenesten. De generelle reglene innebærer at gibbs alltid behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning med respekt for personvern. All personlig datahåndtering hviler på et juridisk grunnlag.

3. Hvilken opplysninger lagres og hva brukes de til?

3.1 Vi samler inn følgende personopplysninger om våre brukere: 

(i) Kontaktopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-post, (ii) Betalingsopplysninger som debit- eller kreditkort eller bankkonto for utbetaling, (iii) Geografisk posisjon som koordinater, (iv) Bestillingshistorikk (v) IP-adresse. 

3.2 Hvordan vi bruker opplysningene:

(i) Kontaktopplysninger brukes for å opprette en konto på Tjenesten. (ii) Betalingsopplysninger brukes for å kunne ta imot betaling for leieobjekt eller for å kunne gjøre en utbetaling ved utleid leieobjekt. (iii) Geografisk posisjon brukes for å kunne vise leieobjekt nærest deg eller nærest ønsket adresse. (iv) Bestillingshistorikk brukes til å presentere historikken for brukeren. (v) IP-adressen brukes for å skape en konto hos Stripe some er gibbs sin betalingsleverandør.

3.4 Når du besøker vår tjeneste bruker vi informasjonskapsler (cookies) for at du skal slippe å logge inn hver gang du besøker Tjenesten vår. Dette for å gi deg som bruker best mulig brukeropplevelse.

4. Våre tjenesteleverandører

Opplysninger du oppgir gjennom Tjenesten kan bli utlevert til våre tjenestetilbydere anonymisert. F.eks Stripe som håndterer betalingene. Alt av data som håndteres i samarbeid med betalingen er kryptert. Under har vi alle tjenestetilbydere vi bruker og listen kan bli oppdatert i fremtiden. Du oppfordres til å besøke listen for å holde deg oppdatert.

Stripe

Stripe er vår samarbeidspartner. De håndterer betalingen av leiebeløpet i forbindelse med reserveringen via Tjenesten. 

For å vite mer om hvordan Stripe håndterer brukerdata besøk: Stripe Privacy  

MailChimp 

Tjenesten vår bruker MailChimp til å sende ut e-poster til brukeren om reservasjoner, bestillinger og kanselleringer. 

For mer informasjon om hvordan MailChimp håndterer brukerdata besøk: Mailchimp Privacy 

Youtube 

Tjenesten vår bruker YouTube til å fremvise brukerens videoer. 

For mer informasjon om hvordan YouTube håndterer brukerdata besøk: Youtube Privacy

Vimeo

Tjenesten vår bruker funksjoner levert av Vimeo videoportal til å fremvise brukerens videoer. 

For mer informasjon om hvordan Vimeo håndterer brukerdata besøk: Vimeo Privacy 

SiteGround

Underleverandør for driftig av Gibbs.no er Siteground. Personopplysninger som samles inn av Gibbs, lagres på egne servere som driftes av Siteground.

For mer informasjon om hvordan SiteGround håndterer brukerdata besøk: SiteGround Privacy

5. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter opplysningene som du oppgir for å forbedre og levere Tjenesten til deg. Dette for at det skal være lettere for deg å bruke Tjenesten.

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. Ved utlevering i forbindelse med lovbrudd etc, vil informasjonen kunne utleveres til myndigheter på begjæring.  

7. Rettigheter for den registrerte 

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. 

8. Informasjonssikkerhet 

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger. Vi har rutiner og tiltak på ulike nivåer for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til personopplysningene dine og at behandling av opplysningene skjer i tråd med gjeldende rett. Tiltakene inkluderer blant annet jevnlige risikovurderinger og fysiske prosedyrer for å ivareta informasjonssikkerhet. 

 

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende e-post: kontakt@gibbs.no