Logg inn

Om oss

gibbs.no er utviklet av gibbs AS. Vi startet i 2019 med visjonen om å koble mennesker sammen gjennom arrangement. Vi mener at når mennesker møtes og deler opplevelser sammen så knytter vi tettere bånd. Derfor har vi laget et system hvor man enkelt kan lage minneverdig sammenkomster på.

Hvordan gjør vi det?

Vi gjør det ved å lage en markedsplass for arrangement. Vi gjør det enkelt og effektivt å finne leverandører av lokaler, utstyr, catering, underholdningstjenester m.m til bl.a ditt selskap eller bedriftsevent.

Normen i dag når det gjelder å finne arrangementleverandører foregår på 3 ulike måter. Der den ene er å finne leverandører gjennom nettverket, den andre er å oppsøke tidligere brukte leverandører og den sist er et søk på google i et jungel av individuelle nettsider. Det neste steget etter å ha funnet noen leverandører, så oppstår neste utfordring. Finne ledig og passende leverandører gjennom gjennom en del e-poster og telefonsamtaler.

Brukeropplevelsen kan sammenlignes med å kjøpe en bil uten å bruke finn.no. Du oppsøker hver enkelt bilforhandler og lager din egen liste for å sammenligne pris og kvalitet.

Markedsplassen til gibbs gjør det enkelt å finne arrangementleverandører på et sted, slik at du kan sammenligne, finne ledig tid og betale. Planlegg bursdagsfeiringen, familieselskapet eller bedriftseventet, mens du sitter å slapper av på sofaen din.