Logg inn

Om oss

Om oss

Sammen kan vi skape noe større enn vi noen gang kunne oppnå alene

Hvem er vi?

Gibbs AS er din partner for å forme fremtiden av utleie. Vi er drevet av en lidenskap for å gjøre utleie så enkelt og sømløst som mulig ved hjelp av automatiserte løsninger som gir full kontroll og effektivitet. Velkommen til den nye standarden for utleie med Gibbs, der dine kunder enkelt kan booke, betale og få nøkkelfri tilgang.

Vår ekspertise:

Gibbs AS er et dedikert team av spesialister som brenner for å automatisere utleieprosesser. Vår lidenskap ligger i å gjøre utleie så sømløs og effektiv som mulig. Med vår avanserte bookingsystemløsning gir vi deg full kontroll over dine utleieobjekter. Vi går enda lenger ved å tilby spesialutviklede automatiseringsløsninger for å forenkle rutineoppgaver ved hjelp av digital teknologi.

Vi har utviklet en algoritme-drevet timeplanlegger for skoler og sesongbookingløsning som gir betydelige fordeler for kommuner og idrettsråd. Dette verktøyet hjelper deg å tildele treningstider automatisk, og det er designet for å redusere tidsbruken med hele 95%. Du kan enkelt la algoritmen gjøre jobben for deg, og resultatet er både nøyaktig og rettferdig for alle involverte parter.

Møt vårt team:

Vi er stolte av vårt kompetente team som arbeider hardt for å realisere våre ambisjoner. Vårt team består av dedikerte fagfolk med variert bakgrunn og ekspertise innen IT, teknologi og kundeservice. Vi tror på å bringe sammen ulike talenter for å oppnå innovative løsninger som forenkler utleie for deg.

Ved større prosjekter eller meget krevende tidsfrister, har Gibbs AS mulighet til å benytte Scott gruppen som er ISO 9001 sertifisert og har hele 30 utviklere med kjennskap til Gibbs tekniske arkitektur til disposisjon.

Bli med på fremtiden av utleie:

Med Gibbs AS kan du:

  • Automatisere Bookinger: Spar tid og ressurser ved å la vårt system håndtere alle bookinger automatisk.
  • Enkel Betaling: La kundene betale raskt og sikkert online.
  • Nøkkelfri Tilgang: Dine gjester får unike tilgangskoder som gir dem en problemfri inngang.

La oss sammen forme fremtiden av utleie ved å gjøre hele prosessen enklere, mer effektiv og mer lønnsom. Spar tid og bekymringer med Gibbs bookingsystem.

Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang!

Teamet

Kamil Gryga

Daglig leder og medgründer av Gibbs AS. Systemarkitekt og UX-designer med seks års erfaring i IT-sektoren. Har ledet tverrfaglige og flerkulturelle team, kombinert ny IT-teknologi med eksisterende systemer og designet systemer for å møte kundenes spesifikasjoner. Bachelorgrad i innovasjon og prosjektledelse fra Høgskolen i Østfold

Abdi Yusuf

Ansvar for forretningsutvikling, kunder, partnerskap. Har en bachelorgrad i innovasjon og ledelse fra Høyskolen i Østfold. Erfaring som prosjektleder for utvikling av en festival løsning for Opera Østfold. Samt utvikling av et komplekst prosjekt som involverte 3 kommuner der vi har utviklet den unike løsningen Gibbs sesongbooking algoritme

Trond Aaslid

Har en bachelorgrad som maskiningeniør og økonomi, og er gründer og eier av Megahjul. Han har tilegnet seg flere ISO-sertifiseringer fra Scott Safe Consulting og er en Odoo-partner. Som strategi- og IT-arkitekt leverer han IT-tjenester til offshoreselskaper som søker etter anvendelige reservedeler for shipping- og oljesektoren. Han er også en forsker på dekktyper og har utviklet en unik dekk- og felgkonfigurator, samt egne dekk- og felgprofiler i verdensklasse for elbiler som ofte har blitt testvinnere.

Tor Arne Moxheim

Medgründer av Gibbs AS siden 2021 med ansvar for strategi, investorrelations, partnerskap og forretningsutvikling.
Bakgrunn som høgskolelektor fra Handelshøgskolene på USN og Høgskolen Innlandet og IT-avd Høgskolen i Østfold.
Spesialfelt er samfunnsøkonomi sammen med informasjonsøkonomi og digitale markeder.
Sivil-økonom fra NHH med erfaring som innkjøpssjef fra nasjonale og internasjonale næringsmiddelselskaper

Geir Vidar Kristensen

Frontend- og serversideutvikler med en mastergrad i datavitenskap fra NTNU. Besitter omfattende erfaring fra en lang karriere hos Norsk Tipping, hvor arbeidet innebar utvikling av de fleste klientapplikasjonene for online spill samt betydelige bidrag til serversideutviklingen. Spilte en nøkkelrolle i utformingen av telenor.no, hvor ansvarsområdet inkluderte den tekniske implementeringen av webanalytikk og vellykket innføring av Tealium i Telenor Norge. Var dessuten en aktiv deltaker i utviklingen og vedlikeholdet av Interaxo hos Tribia.

Ahmed Aboughonim

Algoritmespesialist og fullstack-utvikler. Ahmed har en doktorgrad i informasjons- og kommunikasjonsteknologi fra Universitetet i Agder, og en mastergrad i systemdynamikk fra Universitetet i Bergen. Ahmed har bygget matematiske og statistiske modeller, algoritmer og programvare. Han har også jobbet som forsker ved Universitetet i Agder og utviklet en System Dynamics-simuleringsmodell for Resilience Maturity Model. Ahmed har også jobbet som ICT-konsulent hos GISNOR, hvor han automatiserte forretningsprosesser og bygde nettpresens for organisasjoner.

Sunil Kumar

Frontend utvikler med over 9 års erfaring og en lidenskap for responsivt nettsteddesign. Han har vært ansvarlig for HTML-, CSS- og JavaScript-kode strukturer på Gibbs AS og implementert SASS og en ny responsiv tilnærming på Gibbs.no. Tidligere var han en freelancer som jobbet med webutvikling, webdesign og apputvikling. Han har en Mastergrad i dataprogrammering og en Bachelorgrad i webutvikling og programmering fra HP University.

Interessert i å bli med i teamet?

Er du dyktig, kreativ og full av lidenskap? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din søknad og bli en del av teamet. Vi søker de som liker å utfordre dagens løsninger, jobber selvstendig, etterlater ingen stein urørt. Bli med oss på vårt eventyr – vi venter spent på å se hva du kan tilføre!

When you’re doing something for yourself, or your best friend or family, you’re not going to cheese out. If you don’t love something, you’re not going to go the extra mile, work the extra weekend, challenge the status quo as much.
 – Steve jobs