Pilotprosjekt Båtgruppa & Gibbs.no

Store båtplasser står ledige ukesvis om sommeren på marinaer og båthavner langs kysten vår. Hvis vær og vind i ukjent farvann ikke spiller på lag vet vi alle hvor verdifullt det er å komme til en trygg havn for en natt eller tre. Din båtplass er attraktiv i sommer. Utfordringen er at det er mange nok som gjør sin båtplass tilgjengelig på en felles plattform, for da øker sjansen for at båtfolk finner en ledig plass der de er. Mange tenker at det er mye jobb å leie ut båtplassen sin, men digitale bookingløsninger gjør utleie enklere og smidigere enn noen gang. Hvis du eier din egen båtplass inviterer vi deg til å være med å bygge ett nettverk av båteiere som deler plassene sine. Vil du være med å gjøre det enklere for å finne gode overnattingshavner, og bygge opp ett robust utleienettverk av båtplasser langs kysten vår?

Mens vi bygger dette nettverket sammen er vi i Gibbs AS digitale utleieplattform villig til å gjøre annonsering og matching gratis gjennom 2023 for alle medlemmene av Båtgruppa. Vi innser at det tar tid å bygge opp dette nettverket, og at å finne en match ikke vil være lett nå i starten. Derfor beholder du selv 100 % av leieprisen. Gibbs dekker til og med transaksjonskostnader til betalingsløsningen i år. Det betyr at hvis du leier ut for 750 kr så får du de 750 kr rett inn på din egen konto. Se mer om hvordan det fungerer som utleier ved å trykke på knappen under. Nå kan du enkelt altså tjene penger på din båtplass samtidig som du strekker ut en hånd til andre båtfolk. Når nettverket øker blir det også lettere for deg å finne en matchende båtplass til din egen båt når du er langt fra din egen hjemhavn.

Gjestene dine trenger ikke egen innlogging for å søke og bestille båtplassen din. Det er den laveste mulige terskel som det er mulig å ha, og de kan velge å betale med Vipps. Potensielle gjester må bruke kartfunksjon som identifiserer hvor det er lagt ut relevant store nok båtplasser og trykker seg så inn i kalender for å se om plassen er ledig. Du får en henvendelse på sms og en lenke tar deg tilbake til vår plattform hvor du enten godkjenner leie eller avslår. Du er på ferie så dette skal være enkelt. I 2024 er målet å utvikle en funksjonell søkemotor der gjesten kan søke på alle egenskapene/ kriteriene som er lagt inn.

Plattformen gibbs.no er ellers en universell løsning for å dele/ leie ut alt mulig. Du har kanskje flere ting du vil leie ut enn bare båtplassen din. Vannscooter, kajakk, dieselaggregat, SUP, eller alt på land – you name it. Du kan leie ut alt på ett sted. Gibbs AS er i sterk vekst og vi har en rekke kunder blant kommuner, banksektoren, foreninger,  borettslag, private bedrifter og husholdninger som allerede bruker vår plattform til utleie med gode resultater. 

Ta kontakt for å sette opp annonse på knappen under – vi hjelper deg igang. Hjelp oss å lære mer om dette segmentet slik at vi kan skreddersy en optimal løsning og skape ett robust utleienettverk som har en god bredde av båtplasser å tilby denne sommeren.

Booking kalender for optimal utleiedrift

Booking kalender er avgjørende for å optimalisere utleiedriften. Enten du driver et idrettsanlegg, selskapslokale, hytte, badstue eller en annen type utleieobjekt, vil en booking kalender bidra til å organisere og…

Les mer

Fordeler med å automatisere utleie

Det å automatisere utleie ved hjelp av bookingsystem og digitale låser blir stadig mer og mer populær. Kunder begynner å kreve mer selvbetjening og utleiere ser gevinstpotensialet ved å automatisere utleien. Fordelene med å automatisere…

Les mer