Logg inn

Kom i gang som utleier

 1. Klikk på «logg inn»
 2. Velg «registrer»
 3. Fyll ut fornavn, etternavn, e-post og passord
 4. Klikk «registrer»

  Deretter vil du bli pålogget og komme til «min profil»

  • Velg profilbilde. Dette kan være logo eller noe som representerer deg.
  • Fyll ut «om meg». Eks historien til bedriften eller hva bedriften tilbyr. Dette vil gi potensielle kunder innsikt om din bedrift.
 1. Registrer konto ( hvis du har allerede, hopp over det steget her)
 2. Klikk på «legg ut annonse»
 3. Velg annonse type
 4. Deretter fyll ut skjemaet, så nøyaktig som mulig
  • Hvis du tilbyr lokaler og uteområder til utleie så velger du annonsetype Lokaler og uteområder. 
  • Hvis du tilbyr utleie av utstyr eller tjenestene artister, standup, fotografi, videoproduksjon osv da velger du annonsetype Leie. 

   Grunnleggende informasjon Skriv en beskrivende «tittel» om din annonse. Det er den tittelen som 9999vil vises når potensielle kunder blar gjennom annonsene.Tips: Ta med noe som skiller deg ut. Eks » Nydelig havutsikt»eller «Moderne» KategoriVelg kategorien som passer din tjeneste passer under. Eks hvis du leier ut kurs & konferanserom velg kategori «Lokaler & uteområder». Hvis du tilbyr utleie av partytelt, bord og stoler, lyd & lysanlegg velg kategori «Utstyr». SøkeordDet vil si ord som representerer dine tjenester. Eks hvis du leie ut er egnet for selskap, da kan du skrive selskapslokale i det feltet. Hvis du tilbyr underholdning og er en artist, så kan du skrive sjanger du spiller, eks pop eller rock. FasiliteterVelg de fasilitetene du har tilgjengelig. BeskrivelseHer er det viktig med en god og oppriktig beskrivelse. Kundene skal ikke sitte med spørsmål som enkelt kunne bli opplyst gjennom beskrivelsen. Jo bedre beskrivelse, jo mindre jobb for deg. AdresseEne feltet som heter «Lese vennlig adresse» er adressen som vil være synlig på annonse-profilen. Nedenfor ser du eksempel på de to adressene.Vanlig adresse: 11, Storgata, Hofgårdløkka, Bakbanken, Halden, Viken, 1776, NorgeLesevennlig adresse: Storgata 11, Halden BilderNår du scroller deg ned gjennom annonser på Finn.no eller Airbnb, hva ser du etter først? Bilder er det første du ser på og det forteller mer enn tusen ord. Vi har laget en sjekkliste for hvordan du kan skape attraktiv annonse.Sjekkliste

   1. Kvalitet: Skarpe bilder med profesjonelle kamera
   2. Innbydende: At bildene er attraktive å se på har utrolig mye å si for et godt salg
   3. Antall bilder: vi anbefaler minimum 4 bilder slik at kunder får nok innsikt
   4. Video: kan være et virkemiddel for å vise det som ikke kan formidles gjennom bilder og tekst.

    EkstratjenesterDette er ekstratjenester som du tilbyr. Det kan være blant annet rengjøringspakke, kaffe, levering og henting, opplæring, bemanning, servitører osv.

 1. Kun et leieobjekt/tjeneste per annonse og kun en annonse per leieobjekt/tjeneste
 2. Tittelen og beskrivelsen av annonsen skal være tydelig og beskrive leieobjektet best mulig
 3. Minimum 4 bilder med høy kvalitet
 4. Annonsen skal være under riktig kategori. Eks selskapslokaler, konferanserom og uteområder til leie skal bli plassert under «Lokaler og uteområder»

Hvis en leietaker ønsker å leie dine tjenester, så vil vedkommende sende deg en forespørsel. Som utleier vil du få muligheten til å akseptere eller avslå denne forespørselen. Hvis du velger å akseptere forespørselen må leietakeren betale innen det har gått 24 timer.Hvis leietakeren ikke legger inn en betaling utløper leieforholdet, og det betyr at det ikke blir opprettet et leieforhold.Det kan være flere grunner til at det ikke kan leies ut, og da kan du velge å avslå forespørselen ved å trykke «Avslå«. Før du trykker avslå, så anbefaler vi å forklare hva grunnen til det er og eventuelt avtale å sende ny forespørsel for et annet tidspunkt. Dialogen kan foregå på «meldinger».

Standard til kundene blir høyere og høyere som et resultat av digitaliseringen som foregår i samfunnet. Kundene ønsker en intuitiv og enkel fremgangsmåte.En oppdatert kalender er det viktigste for kundene. De ønsker å få oversikt på et blunk, i stedet for å ringe og sende e-post.

 1. Oppdater kalenderen jevnlig
 2. Gi beskjed i god tid før hvis det er noe endringer som medfører at du ikke er tilgjengelig
 3. Hvis du bruker et eksternt bookingsystem og ønsker å integrere, kontakt oss på e-post.

For å kunne betale ut penger til deg så trenger vi ditt bankkontonummer. I de fleste tilfellene så er det kontonummeret vi trenger, men i enkelte tilfeller så trenger vi IBAN-nummer. Dette nummeret finner du i nettbanken din, eller ved å kontakte din bank.Får å legge inn kontonummer gjør følgende:

 1. Gå til «dashbord»
 2. Trykk på «saldo»
 3. Bla ned til nederste feltet » Utbetalingshistorikk»
 4. Trykk på «angi utbetalingsmetode»

Gibbs er ikke kun en markedsplass for arrangement, men også et Community som har en visjon å koble mennesker sammen gjennom arrangement. Når mennesker møtes og samhandler, deler opplevelser sammen, det er da enn knytter tettere bånd. Du som utleier er en del av opplevelsen, bidra til å gjøre det uforglemmelig for kundene. Spilleregler for trivsel:

 • Svarer på alle forespørsler (aksepter eller avslå)
 • Svarer leietaker raskt og høflig
 • Holder avtalt tidspunkt
 • Sørger for gode opplevelser for leietakere
 • Gir en tilbakemelding og gjør en rangering av leietaker på Gibbs.no etter hver  leieforhold.