Logg inn

Gibbs nøkkelintegrasjon

photo-1579728866437-6397f3d89ec3

Book, betal og åpne

I samarbeid med Netron AS og Inlet AS har vi totalt flere års erfaring med integrasjon av booking og betalingssystem med adgangssystem.

Vi leverer komplett bookingsystem for utleie av kulturlokaler, idrettsanlegg og utstyr. Hele brukerreisen er hel automatisert.

Leietaker booker, betaler og får tilsendt kode til å åpne døren.

Dette frigjør tid hos utleier til å fokusere på andre oppgaver enn å manuelt åpne dører før leieforholdet.

Løsningen er basert på Assa` ARX og SMARTair, og fungerer alle steder hvor det er behov for å låse opp en enhet i ett gitt tidsrom.

Integrert mot

Vi er per dag integrert mot 2 løsninger fra Assa Abloy, og hvor vi kan levere på rimelig kort varsel. Dersom utleier/kommuner har andre låssystemer hvor de ønsker en integrasjon, er dette også mulig.

ARX:

https://www.assaabloyopeningsolutions.no/no/local/no/produkter/adgangskontroll/arx-sikkerhetssystem/

SMARTair:

https://www.assaabloyopeningsolutions.no/no/local/no/produkter/adgangskontroll/smartairr-adgangssystem/

Andre adgangssystemer?

Har dere andre adgangsystemer eller usikker på om hvilket dere har idag? Ta kontakt! Vi kobler oss stadig til flere løsninger!

Kontakt@gibbs.no

Kunder som bruker adgangssystemet vårt

Andenes Suitehotell

Andenes Suitehotell er ett nytt prestisje prosjekt som i disse dager er under bygging i Andenes. Hotellet vil åpne for drift i slutten av 2020, og ta i bruk bookingsystem, betalings løsning og integrasjon mot låsesystem.

Det kommer nye luxuriøse suiter. Bo tett på barsk og vakker nordnorsk natur. Nyt et herlig opphold med muligheter for massasje, sauna og motstrøms basseng.

Wex Apartments

Løsningen ble først tatt i bruk på et splitter nytt bygg i Fredrikstad sentrum. Ved den nyoppussede sentrumsstoltheten Nygaardsplassen har det blitt oppført flere, mye omtalte bygg i rustikk teglsten. Byggverkene speiler Fredrikstads teglverksproduksjon og rike industrihistorie. På bakkeplan er det næringslokaler, men oppover i etasjene driver selskapet Wex et ubetjent leilighetshotell. Her har man tatt i bruk ASSA ABLOY-systemer og integrert Inlet-løsningen.

– Dette er en god løsning for automatisert styring av tilgang til våre rom basert på kundes booking. Det har vært en fordel for vårt resepsjonsløse hotell, sier Wex i en uttalelse.

Besøk Wex, og les mer om dem på deres nettside ved å klikke HER